Groep Renty&Vanhoutte dat staat vast als een huis.

 

Oostende

Grand Boulevard

Renty & Vanhoutte, focust zich op betaalbare en energiezuinige appartementen, daar is het nieuwste bouwproject Grand Boulevard  op de Alfons Pieterslaan te Oostende een mooi voorbeeld van.

100% reeds verkocht

100%
Meer Info

Oostende

Cyriel

Nieuwbouwproject Cyriel gelegen in de Van Iseghemlaan op 50 meter van het casino omvat naast een handelspand ook 8 royale appartementen. Deze zuidoost gerichte appartementen, met ruime leefterrassen staan synoniem voor top kwaliteit. 

88% reeds verkocht

88%
Meer Info

Oostende

Zuudmarct


Residentie Zuudmarct, unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het wapenplein, met alle wooncomfort van dien terwijl u maar op 150m van de zeedijk verwijderd bent. Prachtig beeldbepalend hoekproject dat u de unieke combinatie biedt van hoogstaand wooncomfort en tijdloze architectuur. Deze gloednieuwe terras residentie biedt haar bewoners 25 ruime appartementen, parkings, garages en ruime fietsenberging. Alle appartementen worden afgewerkt volgens de nieuwste trends met de nadruk op kwaliteit om er royaal te wonen. De appartementen beantwoorden aan de strengste thermische en akoestische isolatiewaarden.

100% reeds verkocht

100%
Meer Info