Op zoek naar een woning in Spanje?

En genieten van de zon maar de stap nog niet gezet?

Wij kunnen u daarbij helpen. Graag zijn wij u van dienst, bij het vinden van de voor u meest geschikte woning aan de Costa Blanca. De Spaanse vastgoedmarkt verschilt van de onze en de taal kan een barrière zijn. Daarom staan wij u vanuit België graag stap voor stap bij met raad en daad in uw taal !
Wij bieden ernstige kanidaat kopers een ontdekkingsreis aan, eerst gaan we met u de projecten overlopen en selecteren. Daarna bezorgen wij u de meest duidelijke en volledige informatie over uw droomwoning. Indien u concrete plannen hebt tot aankoop dan gaan we samen met u ter plaatse. Dit wordt op maat van de klant voorbereid en ingepland.U hebt heel wat vragen maar wij staan garant voor een correcte en efficiente afhandeling van uw dossier, wij begeleiden u van het begin tot het einde en dit in uw moedertaal. De afspraken bij de notaris, Spaanse bank uw NIE nummer alles wordt door ons geregeld. Wij regelen voor u de aankoop van A tot Z. 


 

 

Uw investering rendeert

U kunt niet heel het jaar op vakantie gaan en u wilt dat uw vastgoedinvestering opbrengt? Met onze verhuurservice wordt alles uit handen genomen, wij zorgen voor alles.

 
 

Onze service na verkoop

Wij bieden u in uw eigen taal een tot in de puntjes verzorgde service na verkoop. Wij zorgen voor de aansluiting van uw nutsvoorzeiningen, zoals gas, elektriciteit, internet, TV Vlaanderen, wij zorgen voor aannemers voor eventuele aanpassingen of veranderingswerken, wij helpen u graag bij het afsluiten van uw verzekeringspolissen. Wij staan in voor het onderhoud van uw zwembad, tuin en reinigen en onderhoud van uw woning. Wij zorgen ervoor dat een woning kopen in Spanje een mooie ervaring wordt, een nieuw leven in een heerlijk klimaat.