Bij een bouwproject gaat het om het organiseren en coördineren van een groot aantal elementen die op het juiste moment, tegen de juiste kosten en in de juiste vorm bij elkaar moeten passen. Hier komt projectontwikkelaar Renty & Vanhoutte aan bod.
Omdat het merendeel van de mensen niet de tijd, kennis en ervaring heeft om een constructie te leiden en te behandelen, zet Renty & Vanhoutte de stap om uw bouwproject op een professionele en efficiënte manier te ontwikkelen.

Hieronder volgen enkele van de belangrijkste voordelen van de samenwerking met Renty & Vanhoutte.

Continue begeleiding en ondersteuning

We hebben veel ervaring met het plannen en controleren van het geplande budget, wat resulteert in woningen van hoge kwaliteit tegen een geweldige prijs.
Elke bouw is voor ons een zeer persoonlijke zaak, want we weten dat de perfecte woning begint met de bouwplanning. Daarom begeleiden we u in alle stappen van het bouwproces en zorgen we ervoor dat het resultaat overeenkomt met uw wensen. 

Passie en ervaring voor optimaal wooncomfort

Bij Groep Renty & Vanhoutte zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van woningen en appartementen met een mooie eigentijdse vormgeving.
Wij kiezen voor slimme, centrale en goed bereikbare locaties voor onze constructies, zodat u kunt genieten van het wonen op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, restaurants en werkmogelijkheden.

Kwaliteit gegarandeerd

We nemen de tijd om uw wensen en uw geplande visie voor die perfecte woning te begrijpen en we vertalen die naar de specificaties voor de bouw.
De specificaties worden de bouwstenen voor het gebouw en worden in elke stap van ons proces gevolgd, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit in de bouw.
Alles van de materiaalkeuze, de kleur, de afmetingen en de verwerking wordt gekozen en uitgevoerd met de hoogste kwaliteit en altijd met de visie van uw droomhuis, die alleen Renty & Vanhoutte u kan bieden.