Onze laatste constructie heeft een uitstekende ligging in het hart van Oostende, op slechts 50 meter van het stadspark. Dit project Grand Boulevard op de Alfons Pieterslaan laat u toe om te vertoeven dicht bij de restaurants, diverse winkels en het openbaar vervoer.
Deze nieuwbouw  biedt u ruime twee slaapkamer appartementen met gegarandeerde kwaliteit. Geniet van de ruime leefruimtes en zuidgerichte terrassen aan de voor- en achterzijde,  de grote inkomhal en de lift.
Omdat we weten dat de keuken steeds meer het middelpunt van uw huis is, zijn onze appartementen voorzien van hoogwaardige en luxe afgewerkte open keukens. Deze kwaliteitsappartementen zijn gebouwd met speciale aandacht voor uw comfort en gemak.
Wij onderschatten het belang van een hoogwaardige badkamer niet. Met de esthetiek en functionaliteit als doel, hebben al onze appartementen verfijnde badkamers die u zullen inspireren, u volledig laten ontspannen en u het comfort bieden dat u verdient.
Naast het eigentijdse design en de onovertroffen leefomstandigheden van onze appartementen, denken wij ook aan het milieu. Daarom bieden wij u een energiezuinige constructie aan, die ook een verademing voor u zullen zijn op lange termijn.
Neem nu contact met ons op als u op zoek bent naar betaalbare, energiezuinige woningen van hoge kwaliteit. Ons professionele team helpt u graag met al uw vragen.

0032 59 46 46

Meer info: https://www.renty-vanhoutte.be/nl/project/Grand-Boulevard