Oostende, een mooie en charmante stad, verwelkomt u met open armen als u een woning wilt aankopen. We willen u met enkele zaken laten zien wat het mooiste is wat deze stad te bieden heeft.

De oude stad die een gloeiende stad werd

Vroeger was Oostende een zeer bescheiden vissersdorpje, maar in de 19e eeuw vonden veel leden van de koninklijke familie een grote vreugde bij een bezoek aan deze badplaats en maakten het langzaamaan de meest mondaine oever van het land.
Dit omdat ofwel koning Leopold I en zijn zoon, ofwel vele andere leden van de koninklijke familie, vele dorpen, straten en handelscentra bouwden en ook de visserijhandel verbeterden. Na al die jaren werden vele plaatsen naar hen vernoemd.
 

De kust in Oostende

Oostende mag zeker de mooiste badplaats van België genoemd worden. Om het toerisme te blijven verbeteren, hebben de inwoners van Oostende echt geleerd hoe ze de natuurlijke schoonheid van de stad kunnen benutten. Als u besluit om een woning in Oostende te kopen, zult u gefascineerd zijn door het uitgestrekte zandstrand, dat 9 kilometer lang is.
Een andere mooie plaats is de visserskaai: Hier kunnen zowel bezoekers als bewoners genieten van enkele van de beste en verse visgerechten, in de meest erkende restaurants.
De woningen zijn naast de kust ook luxueus, mooi en comfortabel.
Oostende biedt u veel diversiteit zoals in het centrum het uitgaansgebied. Deze kant van de stad is populair omdat het bruist van de handel, pubs, cafés en een casino.
Dit is zeker het soort stad waar u zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen, het heeft alles wat u nodig heeft om te genieten !